A private owned distributing company of baby, kids, mothers,

& lifestyle goods for Indonesia since 2012

(62) 021 29006175

G11/8 Arcadia Batu Ceper, Tangerang - Banten

Mon-Fri :8:15-16:30

Sat : 8.15 - 12:00

Bästa Fildelning-programvaran Med avseende på PC: Överför Filer Online

Bästa Fildelning-programvaran Med avseende på PC: Överför Filer Online

Att överföra datafiler från en dator till en annan med webben är bäst att utfört genom speciella applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis cloud lagring. Vilken vanligtvis programvara to choose för File Sharing.

Det enklaste sättet att överföra filer från en dator till en annan är med hjälp av särskilda program. Fildelning application is vanligtvis cloud lagring där du laddar upp din filer då tillåt andra användare att ladda ner dem. Här är några av de mest omtyckta programmen (vissa kan laddas ner samt några arbetar online) för Peer to peer.

Introduktion

Som ett resultat av smartphones och bärbara datorer, vi har verkligen blivit mer mobil: vi har upphämtad av med kablar, tjocka mappar med filer och boxes with photos. Det är mycket bra när allt som krävs är fångat på en säker plats liksom till hands – och detta är säkert inte en fantasi, utan en verklighet.

Det finns ingen kostnad moln leverantörer online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Detta betyder att du kommer att ha användning av dem från alla utrustning, kunna dela dokument med två klick, och go with kollegor på en bekväm sv.dataroom-providers.org-plattform.

pCloud

pCloud är en säker moln tjänst där du kan lagra och dela filer. I gratis version har du 10 GB av minne tillgängligt, utöver betalda typer upp till ett par TB. Dessutom , finns det tariffer för individer – ca. 4 användare, och för företag – med extra lagringsutrymme.

SUPER

MEGA är oftast en pålitlig produkt för att lagra information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela datafiler, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln lagring där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. I den här artikeln är det användbart att} dela relates to giltighet eller i seite an seite att fokusera på de allmänna dokumenten, skydda dem, och behålla dem att bli en obestämd period.

Google Drive

Google Travel är en impair lagrings service på Googles plattform. Det är lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det ger dig användare med länkar, samarbete, redigering och data posting.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsutrymme för hem och företag. Fortsätt filer och foton i molnet därför är de alltid nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll access med an added nivå av skydd för filer eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är vanligtvis Apples cloud lagring som ger dig tillgång till dina press filer, fotografier och dokument från någon enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda inkluderade applikationer, store och restore lösenord utan alla utrustning.

Låda

Pack – något där du kan butik dokument, foton, videor, etc . Applikationen är på alla enheter, data är lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering inom-anslutningen.

VDR

Virtuella data-rummet är ett online lagring och samarbete programvara tillgängligt på virtually any enhet. Med vdr det är enkelt att dela data, visa, redigera dem när och ladda ner hundratals poster på en gång.

Realisering

Fildelning Mjukvara kan användas from vilken produkt som helst} , så de required filerna är bekväma att “få” eller send out – the main thing är att få tillgång till internet.

Record lagring tjänster är problemfritt för personligt bruk make use of och business. Du kan publicera ett arkiv av familjegrupp foton, personliga dokument, och shopping för att göra detta. Och de kommer att hjälpa entreprenörer spara dyra webbservrar, optimera uppgiften ett fjärrkontroll team och visa pris e-postlistor till klienter.

 

No Comments

Post A Comment